Hlavní navigace

Fantasy deskovka Dungeon Twister na X360

12. 2. 2009

Sdílet

Ve třetím kvartálu se má na XBLA objevit další digitální verze klasické společenské hry ke stažení. V tomto případě půjde o atraktivní bojování dvou družin dobrodruhů, každou přitom bude ovládat jeden hráč.

Zajímavá deskovka Dungeon Twister rozšíří v tomto roce portfolio společenských her, nabízených v digitálních verzích na Xbox Live. Respektive na Xbox Live Arcade, vedle dalších, klasických hříček ke stažení. V samotné kategorii deskovek tu už přitom máme např. Carcassonne nebo Osadníky z Katanu, bohužel svého času došlo ke zrušení převodu Talismanu. Tady především z důvodu příliš velké časové náročnosti hraní, které příliš nezapadá do konceptu XBLA nabídky. Ale zpátky k Dungeon Twisteru, fantasy dungeonu, v němž je v hlavní roli střet dvou hráčů, ovládajících skupinu "dobrodruhů" s různými dispozicemi.

Kouzelná na tomhle je především skutečnost, že jde vlastně o strategii s minimalizací neoblíbeného prvku náhody. A dále povědomí, že velké množství již existujících rozšíření (další postavy, hraní až pro čtyři hráče naráz) by se mohlo následně objevit co další herní obsah nabídnutý posléze ke stažení. V tuto chvíli ovšem není zřejmá cena, ani co bude přesně hráčům nabídnuto - jestli jenom základní set, nebo tento s některým výše anoncovaným rozšířením. Odpovědi se dočkáme ve třetím kvartálu tohoto roku. V mezidobí zkuste oficiální stránku a nebo názory hráčů na deskovou verzi.

příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: Joystiq

 

Byl pro vás článek přínosný?