Hlavní navigace

Embarcadero představuje novou verzi 3rdRail a uvádí TurboRuby.

23. 11. 2008

Sdílet

Dochází k představení produktů 3rdRail 2.0 a TurboRuby pro vývoj na platformách Ruby a Ruby on Rails. Nově se zavádí nížší cena za roční platnost licence včetně předplatného všech nových verzí.

příloha_ovladnete_sva_data

Společnost Embarcadero Technologies oznámila dostupnost produktu 3rdRail 2.0, aktuálního vydání integrovaného vývojového prostředí (IDE) vytvořeného především s důrazem na účinné kódování a moderní vizualizační nástroje pro tvorbu webových aplikací typu Web 2.0 v prostředí Ruby on Rails. Zároveň oznámila dostupnost TurboRuby, úplného a výkonného IDE pro skriptování v Ruby. Oba produkty jsou nabízeny ve formě ročního předplatného.


3rdRail a Turbo Ruby jsou prostředí přinášející výkon nezbytný pro zrychlení vývoje v Ruby a Ruby on Rails. Vlastnosti vytvořené právě pro jazyk Ruby obsahují profilování Ruby, pohled na závislosti používající kombinace syntaktické a sémantické analýzy pro zobrazení všech vzájemných závislostí v projektu, inteligentní dokončování kódu pro dokončování metod, doplňování parametrů a ověřování syntaxe, "commanders" poskytující rychlé rozhraní ke všem vlastnostem příkazové řádky Ruby a spouštění generátorů kódu nebo spouštějící jiné úkoly, refaktoring a četné vlastnosti IDE pro zvýšení produktivity a usnadnění vývoje v Ruby a Rails.

TurboRuby a 3rdRail pomáhají vývojářům v Ruby a Ruby on Rails zviditelňovat a definovat pracovní toky při práci na aplikacích. Vývojářům, kteří přecházejí z jazyka Java, zjednodušují 3rdRail a TurboRuby výběr možností a minimalizují počet kroků potřebných k přechodu na vývoj pod Ruby a Rails.

Ceny a dostupnost

Produkty jsou k dispozici již dnes. 3rdRail je dostupný ve formě ročního předplatného včetně ročních bezplatných dodávek všech úprav, oprav a nových verzí za 2700,- Kč bez DPH. TurboRuby je dostupný ve formě ročního předplatného včetně ročních bezplatných dodávek všech úprav, oprav a nových verzí za 1300,- Kč bez DPH.

- - Jan Mazal

Byl pro vás článek přínosný?