Hlavní navigace

Electronic Arts oznámili Medal of Honor: Pacific Assault

8. 8. 2003

Sdílet

Pokračování úspěšné akce Medal of Honor: Allied Assault oficiálně odhaleno...

Electronic Arts se s akční sérií Medal of Honor z prostředí druhé světové války opravdu trefili do černého. Po vynikajícím Medal of Honor: Allied Assault a jeho vcelku povedeném datadisku Spearhead autoři letos v březnu poodhalili další dva tituly (a to nepočítám konzolové hry). Jedním z nich je již druhý datadisk Breakthrough a druhým chorobně očekávané pokračování - Medal of Honor: Pacific Assault. Naši pravidelní čtenáři vědí, že jsme na GameStar webu právoplatný druhý díl v sérii Medal of Honor již představovali, ale až nyní se Electronic Arts rozhodli pro oficiální oznámení a vydání několika lákavých screenshotů.



Medal of Honor: Pacific Assault vás během druhé světové války, přesněji v letech 1941 - 1944, zavede v roli mariňáka Toma Conlina do Tichomoří, kde se zúčastníte mnoha slavných bitev, mezi nimiž samozřejmě nebude chybět tragický Pearl Harbor nebo útok na Guadalcanal. Nové pokračování se ponese v duchu staršího bratříčka a jeho robátek a autoři vám opět nabídnou lákavé virtuální (naštěstí) válečné dobrodružství. Tentokrát však budete čelit novým nepřátelům a díky vylepšenému audiovizuálnímu zpracování se dostanete do mnohem detailnějšího prostředí. Dokážete s novým bojovým arzenálem čelit hordám útočících Japonců?



Kromě singleplayerové kampaně se můžete těšit na propracovaný multiplayer se zbrusu novými módy až pro 32 vojáků nejen z řad Američanů, Britů a Japonců. Stejně jako v případě již vydaných titulů se značkou Medal of Honor spolupracují na vývoji Pacific Assault experti z různých oblastí, aby zajistili historickou přesnost hry. Z vydaných screenshotů je zřejmé, že nová 3D technologie, vytvořená speciálně pro tuto hru, jistě nebyla špatnou volbou. O skutečných kvalitách Medal of Honor: Pacific Assault se však přesvědčíte až v zimě příštího roku, na kdy je plánováno vydání. Nezbývá tedy než trpělivě čekat...

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku