Hlavní navigace

Download: East-Tec Eraser 2008 - plná verze zdarma

23. 9. 2009

Sdílet

Ve spolupráci se společností EAST Technologies vám přinášíme plnou verzi programu, který o vaší online aktivitě nezanechá v počítači ani stopu.

East-Tec Eraser 2008 - plná verze zdarma

 

Jak všichni víme, ne všechno je na první pohled takové, jaké se zdá - a v dnešním světě počítačů a internetu to platí dvojnásob. V počítači se totiž ukládají citlivá data z prohlížených webových stránek spolu s nechtěnými cookies soubory a stopu zanechá i každý vymazaný dokument nebo email. Právě proto vám přinášíme program East-Tec Eraser 2008, který vám pomůže ochránit vaše soukromí a bezpečně tato choulostivá data odstraní, abyste měli jistotu, že nedojde k jejich obnovení a nepadnou do špatných rukou. Program vyvíjí společnost EAST Technologies, která se v této oblasti pohybuje již přes deset let a má na svém kontě nejedno ocenění.

 

east-tec eraser 2008_screen1

 

Klíčové vlastnosti a schopnosti:

Program maže veškeré důkazy o vaší online aktivitě včetně historie navštívených stránek, automaticky uložených obrázků, nechtěných cookies souborů i historie chatů a ničí všechny stopy, které v počítači zanechaly již v minulosti smazané e-maily, důvěrné dokumenty nebo soubory. Podporuje celou řadu webových prohlížečů (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Gogole Chrome, AOL, MSN Explorer, Netscape, Opera) a jeho pozornosti neuniknou ani citlivá data z dnes populárních a oblíbených programů, jakými jsou ICQ, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AOL Messenger, Outlook a Outlook Express, Mozilla Thunderbird Eudora, Limewire, Morpheus, Windows Media Player, RealPlayer, Winamp, Google Toolbar a mnohé další. Program nabízí přehledné a intuitivní uživatelské prostředí i řadu dalších funkcí, ze kterých zmíníme třeba automatické čištění počítače ve stanovených intervalech. V průběhu redakčního testu se program choval velmi způsobně a nevykazoval žádnou vadu funkčnosti.

Hodnocení redakce: 80%

 

east-tec eraser 2008_screen2

 

Návod k registraci:

Samotnou instalací vás plynule provede průvodce a po jejím dokončení dojde ke spuštění programu, který je potřeba bezplatně zaregistrovat. Registraci provedete na webu společnosti a netrvá ani pět minut. Do prvního políčka stačí zadat jméno, na něž bude program registrován, a do druhého váš platný e-mail. Zadané údaje odešlete ke zpracování stisknutím tlačítka s nápisem submit. Pro dokončení registrace následovně otevřete nově příchozí e-mail a potvrďte registraci kliknutím na uvedený odkaz. Otevře se vám nové okno, kde už  jen kliknete na tlačítko GET FREE KEY a objeví se vám registrační klíč i s obrazovým průvodcem, jak ho vložit do programu.

 

Update na verzi 2009 za zvýhodněnou cenu:

Pro ty z vás, kterým se program zalíbí a měli by zájem mít doma nejnovější verzi, nabízíme možnost zakoupit si plnou verzi programu East-Tec Eraser 2009 za zvýhodněnou cenu cca 170Kč (9.99 dolarů), určenou pro čtenáře našeho online magazínu. Oproti běžnému nákupu tak získáte slevu v hodnotě 680Kč. Update můžete provést na této adrese.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Download East-Tec Eraser 2008 (cca 6,5 MB)

Byl pro vás článek přínosný?