Hlavní navigace

EA představuje první doplněk k Sims 3

4. 8. 2009

Sdílet

Společnost EA dnes oznámila vývoj titulu The Sims 3: Cestovní horečka. Jeho celosvětová distribuce k prodejcům je naplánována na 16. listopadu 2009


„Vzhledem ke globálnímu úspěchu The Sims 3 jsme se rozhodli dopřát fanouškům dosud nejrozsáhlejší doplněk v historii The Sims," uvedl Scott Evans, generální manažer EA pro The Sims. „Hráči budou moci vzít své simíky na životní dobrodružnou výpravu a objevovat země za hranicemi Sunset Valley a Riverview, zaměřit jejich osudy novým směrem na různých místech světa, známých díky věhlasným turistickým destinacím, a nechat se unést herním příběhem s otevřeným koncem, v němž objeví krásy a taje Číny, Francie a Egypta."


Hráči se vůbec poprvé se svými simíky vydají na vybraná slavná místa naší planety, kde budou zažívat nová dobrodružství. Ať už se pustí do učení bojových umění v čínském Shang Simla, proniknou do tajů bohaté kultury a slavných památek na romantickém francouzském bulváru Champs Les Sims, nebo zapátrají v hlubinách starobylé hrobky na egyptském nalezišti Al Simhara, v každém případě se hráči vydají na cesty, které jejich hrdinům změní životy. Mohou na nich přijímat nové úkoly, za jejichž splnění získají přístup k tajným pokladům, naučí se novým dovednostem a využijí zajímavé osobní příležitosti. Také se setkají s dalšími simíky různých povah, poznají jejich kulturu a nové styly. Z cest si pak kromě svých nálezů přivezou i osobní fotografie, filmy a příběhy, o které se budou moci posléze podělit s celým světem. Kromě toho hráči navíc obdrží k verzi hry pro PC/MAC zdarma 1.000 SimBodů k onlinovému nákupu v The Sims 3 Store.

the sims 3 cestovni horecka

The Sims 3 Cestovní horečka vyjde počátkem roku 2010 pod značkou EA Mobile rovněž ve verzích pro současné mobilní telefony, iPhone a iPod touch. Bude obsahovat přizpůsobený herní systém, jehož detaily budou zveřejněny v následujících měsících. Další informace o dostupnosti u jednotlivých operátorů a cenách všech her z produkce EA Mobile získáte na www.eamobile.com.


Více informací o The Sims 3 Cestovní horečka a The Sims 3 je k dispozici na www.thesims3.com nebo na česko-slovenské Facebook fan stránce http://www.facebook.com/thesims.czsk.

 

příloha_ovladnete_sva_data

zdroj: PR


Byl pro vás článek přínosný?