Hlavní navigace

Dva nové Battlefieldy na obzoru

6. 2. 2009

Sdílet

Ačkoliv se betatestování Battlefield: Heroes opět rozjelo a jeho datum vydání se neúprosně blíží, chystají se na nás další dva přírůstky do rodiny akčních multiplayerovek

 

Pokud si stále zoufáte, že novodobé Battlefieldy už nejsou, co bývaly a první díl byl úplně nejlepší, pravděpodobně budete mít radost z oficiálního oznámení Battlefield 1943. Zasazení do Druhé světové války je zřejmé, ovšem tentokrát půjde o válčení v tropech. K dispozici budou tři herní mapy s výstižnými názvy: Wake Island, Guadalcanal a Iwo Jima. Hra poběží na Frostbite enginu, který pravděpodobně znáte z Battlefield: Bad Company, a který s sebou do Druhé světové války přinese i destruktivitu prostředí.

 

Hra se pravděpodobně neobjeví v krabicové podobě - bude totiž orientována spíše na digitální distribuci skrz XBLA, PlayStation Store. Pokud však nemáte konzoli, nezoufejte, jelikož si zahrajete i na svém PC, a to už toto léto.

 

Pokud se vám naopak tematické zasazení do Druhé světové války zdá už více než vyčerpané, začněte se těšit na Battlefield: Bad Company 2. Grupa vojáků z minulého dílu se v něm totiž vrátí zpět do akce a pod ruku jí přijde více vozidel, více zbraní... prostě více všeho. Akce bude neutuchající, prostředí kompletně zničitelné a engine stejný jako v Battlefield 1943.

 

Datum vydání prozatím nebylo stanoveno. Hra vyjde na X360, PS3 a nově také na PC.

 

Cloud24

Zdroj: Worthplaying.com

 

Byl pro vás článek přínosný?