Hlavní navigace

Download: Norton Internet Security 2010 na 90 dní zdarma

29. 11. 2009

Sdílet

Ve spolupráci se společností Symantec vám přinášíme nejnovější verzi jednoho z nejoblíbenějších a nejúčinnějších antivirových balíků na 90 dní zdarma.

Download: Norton Internet Security 2010 na 90 dní zdarma

 

Norton Internet Security 2010 je komplexní antivirový balík od společnosti Symantec, který vás ochrání před škodlivými viry i nebezpečnými útoky, zabrání průniku spyware a udrží vaše osobní a citlivá data pod zámkem. Kompletní ochranu před všemi hrozbami přicházejícími z internetu zajišťuje hned několik nástrojů, mezi které patří Norton Antivirus (automaticky odstraňuje viry, červy a trojské koně, blokuje viry v přílohách rychlých zpráv…), Norton Personal Firewall (zabraňuje útokům hackerů a úniku osobních informací), Norton Antispyware (blokování spyware), Norton Antiphising (ochrana před podvodnými žádostmi o důvěrné informace) a Norton Identity Safe (správa důvěrných informací). Dále se program vyznačuje nízkou zátěží systému, rychlým prováděním požadovaných úkonů a malými nároky na zásahy od uživatele.

Stáhnout Norton Internet Security 2010 (cca 100 MB)

 

norton_internet_security_2010_screen01

 

Návod k instalaci

Stáhněte a spusťte instalaci programu. V prvním okně potvrďte, že souhlasíte s licenční uživatelskou smlouvou a klikněte na tlačítko Souhlasím a nainstalovat. Proběhne samotná instalace programu, jejíž časový průběh se odvíjí od hardwarové konfigurace vašeho počítače. Po jejím dokončení si program vyžádá aktivaci, která spočívá v jednoduchém zadání vaší platné e-mailové adresy a kliknutí na tlačítko Další. V novém okně vyplníte požadované informace a opět je odešlete k dalšímu zpracování kliknutím na tlačítko Další. Po úspěšném dokončení budete mít produkt aktivován a po dobu 90 dní budete moci plně využívat všech jeho služeb. Pro ukončení aktivace klikněte na tlačítko Hotovo.

příloha_ovladnete_sva_data

norton_internet_security_2010_box

Koupě plné verze

Pokud budete s produktem spokojeni a budete si chtít zakoupit plnou, časově neomezenou, verzi, můžete tak učinit v internetovém obchodě společnosti Symantec. Verzi s platností na jeden rok si tam můžete pořídit za 1 589 Kč a dvouletá verze programu vás bude stát 2 649 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?