Hlavní navigace

Digitální rámeček - Umax SmilE DPF 9075

25. 6. 2007

Sdílet

Pokud vám papírové album nedostačuje, můžete si pořídit digitální rámeček na fotografie. Chlubit se pak budete moci nejen statickými fotografiemi, ale i pořízeným videem a třeba i zvukovými nahrávkami.

Rádi se chlubíte svými fotografiemi a už vám papírové album nestačí? Pak vás bezpochyby zaujme produkt s označením Umax SmilE DPF 9075. Zařízení vyhlíží už na první pohled jako rámeček na fotografie – a tím také je. Nicméně, na rozdíl od toho klasického se do DPF 9075 nevkládá papírová fotka, ale paměťová karta. S pomocí LCD displeje je možné veškerý obsah média prezentovat divákům. Přehrávat lze nejen statické fotografie, ale i krátká videa nebo dokonce audio soubory.


UMAX SmilE DPF9075 je vybaven 7" LCD displejem s nativním rozlišením 480 x 234 pixelů. Zařízení má v sobě integrovanou univerzální čtečku paměťových karet. Prezentovat lze proto nejen z oblíbené SD, ale i z dalších typů karet: MMC - Multimedia Card, MMS - Memory Stick, Memory Stick Pro a nebo Compact Flash typ I a II.

Rámeček podporuje formáty JPEG, MPEG 1/2, MPEG4, audio soubory MP3 a WMA, mezi kterými můžete přepínat s pomocí dálkového ovládání nebo tlačítek na zadní stěně rámečku.

Základní údaje:

  • Nativní rozlišení: 480 x 234 px
  • Úhlopříčka: 7“
  • Rozměry [š x v x h]: 217 x 150 x 29 mm
  • Podporované formáty: JPEG, MPEG 1/2, MPEG4, MP3, WMA
  • Cena vč. DPH: 3 602 Kč

Více informací najdete na www.czc.cz

- - Jaroslav Kasal

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?