Hlavní navigace

Čtyři doplňky pro okamžité vylepšení Gmailu - 2.díl

13. 1. 2016

Sdílet

 Autor: © SP-PIC - Fotolia.com
Pomocí následujících čtyř doplňků budete moci sledovat svoje e-maily, plánovat schůzky a spoustu dalšího.

Předcházející díl

 

Elektronická pošta od firmy Google s názvem Gmail nastavila laťku docela vysoko, zejména v tom smyslu, co uživatel může od služby tohoto druhu očekávat. Nicméně pokud používáte pouze ty základní funkce, používáte pouze zlomek ze všech možných a velmi povedených funkcí, které Gmail nabízí. V tomto článku vám nabízíme čtyři doplňky pro internetový prohlížeč Chrome, které dokážou schopnosti Gmailu rozšířit a pomohou vám zefektivnit vaši práci na počítači. Tyto doplňky prostě musíte mít!

MixMax

Rozšíření MixMax se snaží dodržet slib, že ze služby elektronické pošty vytvoří něco úžasného, a to doslova. Toto rozšíření totiž přidá do Gmailu celou řadu naprosto nezbytných funkcí jako je možnost sledování e-mailu, vytvoření firemních šablon jedním klepnutím myši či možnost naplánování pozdějšího odeslání e-mailu.

Rozšíření MixMax přidá do mailu řadu velmi užitečných funkcí, jako je třeba možnost okamžitého plánování schůzky.

Například funkce okamžitého plánování (Instant Scheduling) je ideálním nástrojem pro plánování vašich schůzek s jinou osobou. Rozšíření MixMax na pozadí provede všechny ty otravné činnosti za vás a za vaši protistranu, takže ani jeden z vás nemusí neustále posílat tomu druhému e-maily, abyste se domluvili na čase schůzky, který je pro obě strany nejvhodnější. Prostě a jednoduše postačí, když ze svého Kalendáře Google vyberete časy, které se vám hodí a MixMax je přidá do e-mailu. Příjemce si vybere ten čas, který se mu hodí, MixMax jej následně vloží do vašeho kalendáře a každému z vás odešle potvrzovací e-mail. Prostě něco jako váš osobní asistent.

MailTrack

Rozšíření MailTrack odhaluje veškeré záhady okolo nezodpovězených e-mailů. Toto rozšíření není ničím jiným než jednoduchým stopařem e-mailů, který vás pomocí značek informuje o stavech e-mailů. Po odeslání e-mailu přidá k této zprávě značku a druhou značku k tomuto e-mailu přidá v okamžiku, kdy je přečten. A co je ze všeho nejlepší, dokáže vám i prozradit v případě, kdy zprávu posíláte více příjemcům, kolik příjemců si tuto zprávu již přečetlo.

Cloud24

Rozšíření MailTrack vám umožní zjistit, kteří příjemci si již váš e-mail přečetli, a to i v případě, že se jedná o hromadný e-mail.

Základní funkce tohoto rozšíření jsou zdarma, a to pro neomezený počet e-mailů. Za cca 85 Kč měsíčně získáte další pokročilé možnosti, jako jsou oznámení o příchozích e-mailech v reálném čase na pracovní ploše či vytváření denních přehledů o odeslaných a přečtených e-mailech.

Byl pro vás článek přínosný?