Hlavní navigace

Computer fashion

17. 1. 2009

Sdílet

Přinášíme vám přehled několika míst na internetu, na nichž můžete pořídit zajímavou módu s počítačovou tématikou a tip na jednu hru, v níž můžete realizovat váš dávný sen - mít svůj vlastní butik.

loading weekendwww.youngprimitive.cz

Tento e-shop nabízí bohatý výběr triček, mikin a doplňků s originálními potisky. Mezi nimi jistě zaujme tričko se vtipným motivem „Loading weekend“. Doporučujeme nosit v pondělí, nebo v pátek – v obou případech pochopí všichni vnímaví jedinci ve vašem okolí, že jste ještě, nebo naopak už myšlenkami ve svých dnech volna. Tričko vás přijde na 490 Kč a je k dostání v zelené a černé barvě. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

turn me onwww.shop.syntheticore.com

Zdejší elektronický obchůdek nabízí hned celou sérii oděvů s pěkným minimalistickým motivem „Turn me on“ – trička různých střihů a barev, mikiny, kšiltovky, body, kabelky… dokonce i spodní prádlo, nebo obleček pro vašeho čtyřnohého kamaráda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



geek

www.jinx.com

Je váš partner „geek“ – tedy zapálený fanoušek moderních technologií? A přijde vám to na něm roztomilé, nebo sexy? Můžete to vyjádřit tričkem, takovou módu nepochybně ocení. Cena za trička na tomto webu se pohybuje okolo 20 $.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


www.spreadshirt.com

spreadshirti love pixelsTrička z tohoto e-shopu zaujmou jednoduchým a výstižným potiskem. Na vaší hrudi se tak může vyjímat PC myš,  logo USB, nebo vtipně vyvedený nápis I love pixels. Jejich cena se pohybuje okolo 20 $.

 

 

 

 

 

 


The Sims 2 – balíček H&M Fashion Stuff 

the sims 2

příloha_ovladnete_sva_data

 

Hra The Sims je celosvětově velmi oblíbená, protože umožňuje vytvořit si svůj vlastní mikrosvět se vším, co známe ze světa reálného. Tento rozšiřující balíček vám dá možnost rozběhnout ve hře svoji vlastní pobočku módního domu H&M, k čemuž vám slouží sada nových předmětů včetně pokladen, věšáků a mola pro pořádání módních přehlídek. Základní program hry stojí kolem 700 Kč, balíček s H&M tematikou pak kolem 200 Kč a zakoupit za tyto ceny je můžete třeba na www.mobidik.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku