Hlavní navigace

Comgad je nástupcem CD Projektu

8. 6. 2010

Sdílet

Computer Games Distribution, nástupce společnosti CD Projekt, představil svoje nové logo a první tituly, které budou pod značkou Comgad vydané.

"Při tvorbě nového loga jsme chtěli zdůraznit především dynamičnost, se kterou budeme přistupovat k našemu dalšímu působení na českém a slovenském trhu," říká vedoucí vydavatelské sekce Comgadu Pavel Mondschein. První dvojicí her, které pod novou značkou vyjdou již v průběhu tohoto měsíce, jsou Trainz Simulator 2010 a Toy Story 3. Obě hry budou vydány v českých verzích, Toy Story 3 dokonce včetně českého dabingu, o který se postarali známí herci jako Michal Dlouhý, Zbyšek Pantůček, Pavel Rimský a další.

příloha_ovladnete_sva_data

comgad
Hra Trainz Simulator 2010 vyjde v České republice a na Slovensku 25. června 2010 v profesionální české verzi za cenu 999,- Kč pro ČR, resp. 36,99 € pro SR. Balení bude obsahovat hned dvojici dárků – kovovou píšťalku s logem hry a kupon na dětskou vstupenku do Království železnic.


Toy Story 3 pro PC vyjde v České republice a na Slovensku také 25. června 2010 v kompletní profesionální české verzi za cenu 799,- Kč pro ČR, resp. 28,99 € pro SR. K dispozici budou i anglické verze pro platformy PS3, X360, PSP, Wii a NDS, které se na pultech obchodů objeví již o týden dříve, tj. 18. června 2010.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku