Hlavní navigace

Chytré hodinky MiBand 3 od Xiaomi. Proč jsou tak populární?

Sdílet

 Autor: Xiaomi
Trh s chytrými hodinkami v současné době ovládají, co se týká popularity, hodinky MiBand od Xiaomi. Důvodů je pro to hned několik: Jsou kompaktní, lehké a zároveň odolné. Také zvažujete jejich koupi? Přečtěte si, co nabízí nejnovější Xiaomi MiBand 3.

Odolné designové tělo

Jednoduchým a čistým designem se chlubí téměř každé chytré hodinky, málokteré ale zabalily tolik funkcí do tak malého zařízení. MiBand 3 nabízí i přes prodloužení dotykového displeje s technologií PMOLED na úhlopříčku 78" stále kompaktní rozměry, při kterých si zachovává jednoduché ovládání a dobrou čitelnost. Nový model vybavili výrobci větší odolností vůči mokru a korozi – hodnota IP67 zajišťuje důkladné těsnění proti prachu i vodě do 5 ATM, takže s hodinkami můžete bez obav nejen do sprchy, ale klidně i do bazénu nebo do moře do hloubky až 50 metrů. Zlepšila se také pevnost těla v náramku, která prošla zátěžovým testem. Jádro hodinek s displejem už proto jen tak nevytratíte.

Notifikace

Ačkoli se MiBand od výrobce telefonů Xiaomi obvykle řadí mezi chytré fitness náramky, blíží se lepší synchronizací s telefonem a notifikacemi obecně také k chytrým hodinkám, zejména k Apple Watches. Na displeji je prostor pro více informací, takže nabízí komplexnější přehled o počasí, o obsahu zpráv, hovorech a dalších aktualitách. Nechybí ani užitečné upozornění na dlouhou nečinnost, které ocení zejména lidé se sedavým zaměstnáním.

příloha_ovladnete_sva_data

Senzor aktivit a monitor spánku

MiBand je vhodným kompromisem mezi pracovně a sportovně zaměřenými chytrými hodinkami, protože v sobě spojuje užitečné funkce z obou. Podrobně sleduje tělesnou aktivitu, aniž by započítával pohyby, které matou výsledné statistiky. Navíc mapuje srdeční tep a v návaznosti na to vaše spánkové fáze. Po propojení s mobilní aplikací Mi Fit můžete sledovat například hloubku a délku spánku a díky těmto statistikám případně uzpůsobit svůj režim tak, abyste měli víc energie.

Výdrž

Oproti jiným náramkům se MiBand chlubí baterií s kapacitou 110mAh, která odpovídá spolehlivé výdrži 20 dní při běžném používání. Ačkoli se kapacita navýšila oproti předchozímu modelu téměř dvakrát, reálná výdrž hodinek nestoupla, protože energii spotřebují jiná vylepšení jako displej s vyšším rozlišením. Na plnou kapacitu hodinky nabijete opět zhruba za jednu hodinu napájení.

Byl pro vás článek přínosný?