Hlavní navigace

Borland kupuje i prodává

1. 3. 2006

Sdílet

Společnost Borland oznámila plány na posílení svého postavení v oblasti řízení životního cyklu aplikací (ALM). ...


Společnost Borland oznámila plány na posílení svého postavení v oblasti řízení životního cyklu aplikací (ALM). V rámci tohoto plánu zakoupí firmu Segue Software, Inc., globálního poskytovatele řešení v oblasti testování a ověřování kvality softwaru. Zároveň s tím Borland oznámil záměr najít kupce pro část svých obchodních aktivit, spojených s integrovanými vývojovými prostředími (IDE), včetně produktových řad Borland Developer Studio (tj. Delphi, C++Builder a C#Builder) a JBuilder.

SolidWorks

Softwarový balík SolidWorks Office Premium se rozroste o původně samostatně prodávaný produkt COSMOSMotion. Jeho analytické funkce pomohou uživatelům tohoto cadovského nástroje pohodlněji navrhovat sestavy s pohyblivými součástmi. Současně budou k dispozici i 64bitové verze SolidWorks 2006 x64 Edition a COSMOS 2006 x64 Edition, které s výhodou využívají specifik operačního systému Windows XP Professional x64 Edition (např. až 8 TB paměti).

McAfee česky

Společnost McAfee se připojila k ostatním výrobcům bezpečnostního softwaru pro koncové uživatele a uvedla na náš trh lokalizované verze svých nových produktů. Uživatelé tedy od nynějška mohou získat v češtině nejen komplexní balík McAfee Internet Security Suite 2006, ale i jeho součásti McAfee Personal Firewall Plus 2006, McAfee SpamKiller 2006 a McAfee Privacy Service 2006 pro zabezpečení osobních informací.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku