Hlavní navigace

Bonus u PS3 verzí Street Fighter IV a Resident Evil 5

5. 2. 2009

Sdílet

Oba potenciální Capcomácké hity mají těžit ze své provázanosti s Home aplikací. Takže bude možné okamžitě vyrazit do online klání se sympatickým hráčem, jehož střetnete právě v tomhle virtuálním světě.

Nově příchozí herní počiny od Capcomu budou mít v případě PS3 verzí docela zajímavé bonusy. Jde o jejich provázanost s Home aplikací, v jejímž rámci bude možné změnit si avatara představujícího přitom některou z postav z obou uvedených her. Chcete tedy vypadat jako Chun-Li nebo Chris Redfield? Žádný problém, tedy za předpokladu, že vaše peněženka bude uvedenému nápadu zcela otevřená.

Mluví se také o odměnách, které v Home získáte vaším postupem v obou hrách. Odměnách, vylepšujících posléze váš apartmán.  A o dalších speciálních předmětech, jako jsou obleky, co si opět za určitý peníz bude možné pořídit. Navíc Capcom prý hodlá svou Home nabídku průběžně/ pravidelně ještě dále vylepšovat. Není ovšem v tuto chvíli zcela jasné, co se za tímhle úmyslem vlastně přesně skrývá.

Dále je tu zmínka o možných online kláních dostupných právě skrze Home. Jinými slovy pokud v Home virtuálním světě narazíte na někoho zajímavého, můžete si to s ním hnedle rozdat - přirozeně se má na mysli toliko online aréna nového Street Fightera, u něhož jsou první ohlasy velice pozitivní. Což se koneckonců může týkat i hry Resident Evil 5, který si skrze recenzi v OXM (Oficiální Xbox Mag) odnesl známku 9/10!

Resident Evil 5 přitom dostane v Home svou vlastní místnost na způsob pouštního města viděného v trailerech, potažmo demu. Lze jen doufat, že z této nebude možné vyrazit s eventuálně získanou motorovou pilou na nákup, který by pro řadu ostatních Home uživatelů mohl býti rázem poněkud stresujícím.

příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: Magicbox

 

Byl pro vás článek přínosný?