Hlavní navigace

Bioware spustili homepage datadisku Shadows of Undrentide

29. 4. 2003

Sdílet

Datadisk ke skvělému RPG Neverwinter Nights má konečně oficiální stránku...

Vývojáři z Bioware konečně spustili oficiální stránku jejich připravovaného datadisku Shadows of Undrentide ke skvělému RPG Neverwinter Nights. Krom nových screenshotů, které vám nabízíme i my, zde najdete spoustu podrobných informací o tom, co všechno nový přídavek nabídne.



Nebude chybět pět prestižních povolání (Arcane Archer, Assassin, Blackguard, Harper Scout, Shadowdancer), šestnáct nových monster (např. Formian, Faerie Dragon, Pseudodragon, Cockatrice, Gorgon), tři nová prostředí (poušť, ruiny, zasněžený venkov) a více než padesát nových kouzel a třicet nových featů. To vše zabalené do příběhu, který singleplayerové hráče zabaví na více než dvacet hodin čistého herního času. Ještě více si užijí příznivci multiplayeru, kterým Shadows of Undrentide dává možnost vytvářet zcela nová dobrodružství.



Datadisk by se na pultech obchodů měl objevit již 27. května tohoto roku. Doufejme, že se autorům jejich dílo vydaří a nabídne fanouškům RPG další kvalitní dobrodružství z tolik oblíbeného světa D&D.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku