Hlavní navigace

BattleForge - PLNÉ HRY

26. 7. 2009

Sdílet

Strategie BattleForge vyšla teprve před pár měsíci, ale už teď je dostupná ve free verzi. Hra vyčnívá nebývale originálním konceptem, který kombinuje klasickou RTS a karetní hru typu Magic: The Gathering.

 

Základní verze BattleForge obsahuje čtyři startovní balíčky každé z herních frakcí-přírodních živlů - ohně, mrazu, přírody a stínu - plus 3000 bodů BattleForge.  Za body BattleForge si hráči mohou nakoupit až 12 dalších posilových balíčků a získat tak celkem 160 karet.


Za body BattleForge bude také možné dokupovat do posilových balíčků další jednotlivé karty. Posilový balíček obsahuje osm karet - pět obyčejných, dvě zvláštní a jednu vzácnou nebo velmi vzácnou - a stojí jen 250 bodů BattleForge. Prostřednictvím bodů BattleForge lze rovněž dražit nebo kupovat karty dalších hráčů v online aukčním domě, nebo dát do dražby vlastní nadbytečné karty a získat za ně další body BattleForge. Kromě toho mohou hráči využít i možnosti přímého obchodování karet. S nulovými poplatky za předplatné, pravidelně poskytovaným bezplatným obsahem a aktualizacemi nových map a herních módů, mají hráči naprostou volnost v rozhodování o tom, do jaké míry si hru přizpůsobí podle vlastního přání.

 

Stáhnout soubor

 

příloha_ovladnete_sva_data

Recenze na BattleForge

 

Byl pro vás článek přínosný?