Hlavní navigace

Ashampoo WinOptimizer 6 - plná verze zdarma!

28. 1. 2011

Sdílet

Stahujte zdarma další plnou verzi na našem webu. Tentokrát se jedná o optimalizační nástroj od společnosti Ashampoo.

Jak jsme již předem avizovali, můžete se průběžně během roku těšit na další plné verze zcela zdarma. Dnes jsme si pro vás přichystali šikovný nástroj pro celkovou optimalizaci operačního systému a tím pádem i pro zvýšení celkového výkonu vašeho počítače. Ashampoo WinOptimizer 6 vyhledává a odstraňuje nepotřebné soubory, pročistí registry, urychluje připojení k internetu a optimalizuje konfigurace automaticky spuštěných programů.

 

ashampoo

 

Před jakoukoliv úpravou se vás program dotáže, zdali souhlasíte s provedenými změnami a následně je uloží do databáze, odkud je můžete v případě potřeby vrátit zpět do původního nastavení. Nesmíme zapomenout ani na další funkce, jako je možnost blokování IP spamu, informace o využití místa na disku, rozdělování a šifrování souborů a mnohopodobných užitečných nástrojů pro optimalizaci systému.

↓Stáhnout zdarma Ashampoo WinOptimizer 6

 

Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a spusťte instalaci. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté se vám objeví ve vašem e-mailu (který jste zadali při registraci) zpráva s odkazem, který otevřete a následně vyplníte své jméno, příjmení, následně  vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde další emailová zpráva, tentokrát však s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky Vložte klíč.

Ugrade na verzi WinOptimizer 7 za zvýhodněnou cenu

Pokud budete mít zájem o upgrade na novější verzi Ashampoo WinOptimizer 7, můžete tak učinit kliknutím na upgrade Ashampoo WinOptimizer 7. Získáte tak výraznou slevu (60%) oproti běžnému nákupu, upgrade lze totiž provést za cenu začínající již na hodnotě 19,99 Eur.

Informace o výrobci:

www.ashampoo.com

email: sales@ashampoo.com

příloha_ovladnete_sva_data

 

Další plné verze naleznete v následujícíh měsících na gamestar.cz či pcworld.cz

Byl pro vás článek přínosný?