Hlavní navigace

Ashampoo UnInstaller 2010 – plná verze ZDARMA!

28. 4. 2010

Sdílet

Ve spolupráci se společností Ashampoo vám dnes přinášíme další plnou verzi zdarma ke stažení.

Jistě to znáte – po nějaké době, kdy používáte svůj počítač a instalujete do něj různé aplikace a programy, se začne jeho chod postupně zpomalovat a výkon již není takový, jaký byl na začátku. Tento nepříjemný problém bohužel často neodstraníte ručním mazáním, či přes Windows funkci „Přidat nebo odebrat programy“. Instalátory totiž vytvoří záznamy v registrech, do operačního systému přidají vlastní knihovny a nechají uložená různá individuální nastavení. Pokud se chcete tohoto nepříjemného nešvaru vyvarovat, Ashampoo UnInstaller 2010 pro vás může být vhodným řešením.

 

Ashampoo UnInstaller 2010

 

Ashampoo UnInstaller automaticky sleduje průběh instalace nových programů a umožňuje tak následně jejich snadnou a důkladnou odinstalaci. Opomenout nesmíme ani další užitečné funkce, jako jsou nástroje pro defragmentaci disků, správa fontů, vymazání dočasných a zdvojených souborů, vyčištění registru a mnoho dalšího.

Běžná cena tohoto programu činí 1000 Kč, ale ty teď můžete nechat v klidu v kapse pro jiné účely, protože od nás získáváte tento program zcela zdarma!


Stáhnout Ashampoo UnInstaller 2010

 

Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a spusťte instalaci. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté  vám na e-mail, který jste zadali při registraci, přijde zpráva s odkazem, který otevřete. Následně vyplníte své jméno, příjmení a následně  vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde další e-mailová zpráva, tentokrát s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky „Vložte klíč“.

Ashampoo UnInstaller 2010

Upgrade na Ashampoo UnInstaller 4 za zvýhodněnou cenu:

Pokud vás program zaujme, můžete využít i zvýhodněný upgrade na novější verzi Ashampoo UnInstaller 4. Můžete tak učinit kliknutím na upgrade Ashampoo UnInstaller 4 nebo přímo v programu v záložce Internet – Upgrade! Získáte tak 75% slevu, oproti běžnému nákupu.

 

Informace o výrobci:

 

příloha_ovladnete_sva_data

http://www.ashampoo.de | http://www.ashampoo.com

email: sales@ashampoo.com

Byl pro vás článek přínosný?