Hlavní navigace

Ashampoo Photo Commander 7 - plná verze ZDARMA

19. 1. 2011

Sdílet

Po kratší odmlce vám přinášíme opět plnou verzi zcela zdarma. Jedná se o šikovnou All-in-one aplikaci, která si bez problému poradí se vším, co se týká editace, sdílení a prezentace fotografií s dalšími audio a video přehrávači.

Tento měsíc jsme si pro vás připravili šikovný program, který zvládá více funkcí najednou. Ashampoo Photo Commander slouží jako prohlížeč fotografií, umožňuje přehrávat hudební a multimediální soubory, vzájemně je třídit, editovat a mnoho dalšího. Obsahuje všechny základní nástroje pro konverzi a úpravu obrázků, možnosti pro posílání e-mailem, vytváření rámečků atd. Ve Photo Commanderu můžete také vytvářet slideshow či vypalovat. Podporována je většina multimediálních formátů včetně videa a audia.

Běžná cena tohoto programu činí 1000 Kč s DPH, které však můžete v klidu nechat ve své peněžence, protože s PC Worldem máte program k dispozici zcela zdarma!

 

ashampoo

Ashampoo Photo Commander 7

Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a spusťe instalaci. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté se vám objeví ve vašem e-mailu (který jste zadali při registraci) zpráva s odkazem, který otevřete a následně vyplníte své jméno, příjmení, následně  vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde další emailová zpráva, tentokrát však s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky Vložte klíč.

 

Ashampoo Photo Commander 7

příloha_ovladnete_sva_data

 

Ugrade na verzi Photo Commander 8 za zvýhodněnou cenu

Pokud máte zájem o upgrade na novější verzi Ashampoo Photo Commander 8, můžete tak učinit kliknutím v menu na tlačítko internet - upgrade Ashampoo Photo Commander. Získáte tak výraznou slevu (80%) oproti běžnému nákupu, upgrade lze totiž provést za cenu začínající již na hodnotě 9,99 Eur.

Byl pro vás článek přínosný?