Hlavní navigace

100Hz televize Samsung

Sdílet

Nové televizory Samsung Deluxe Full HD LCD s technologií 100Hz MotionPlus vylepšují zobrazení pohybu a jsou určeny mil...


Nové televizory Samsung Deluxe Full HD LCD s technologií 100Hz MotionPlus vylepšují zobrazení pohybu a jsou určeny milovníkům filmů, ale i sportovním fandům. Zástupci společnosti představili nové TV přístroje s úhlopříčkami
40 a 46 palců, podporující technologii Full HD 1080p, které disponují dynamickým kontrastním poměrem 25 000 : 1 a nabízejí rozlišení 1?920?×?1?080 bodů.
Pro další zlepšení zážitku při sledování televize vybavil Samsung přístroje F8 svým Wide Color Enhancer, který vylepšuje detaily a jasnost barev tím, že vytváří širší škálu barev a tradičně slabé odstíny zelené a modré přeměňuje na hlubší a jasnější. Zařízení F8 jsou vybavena dvěma dodatečnými a vestavěnými subwoofery, které zesilují nízké frekvence 2,2kanálového stero zvuku. Game Mode – hrací mód – navíc automaticky prohlubuje bohaté basy a zároveň zvyšuje rychlost odezvy obrazu pro ostřejší obraz a bohatší barvy.
Televizory F8 mají tři pohodlně dosažitelné HDMI vstupy, které spotřebitelům umožní připojit jejich nejnovější HD komponenty, jako jsou Blu-ray přehrávače, herní konzole a HD videokamery. Nový Wiselink USB 2.0 port umožní snadné připojení digitálních fotoaparátů a MP3 přehrávačů.
Vedle řady F8 byly představeny také nové televize F9 s úhlopříčkami
52 a 70 palců, které kromě větší úhlopříčky nabízejí technologii SmartLighting, používající několik podsvětlovacích svítivých diod. Televizor sám rozpozná signál a upraví úroveň jasu tím, že vypne či zapne správnou kombinaci diod, aby výsledkem byl oslňující kontrastní poměr 500 000 : 1.
I řada F9 je vybavena Wiselink USB 2.0 portem pro snadné připojení digitálních fotoaparátů a MP3 přehrávačů a třemi HDMI konektory, díky kterým můžete využít všech výhod Full HD kompatibility zařízení značky Samsung. Umožní propojení dalších přístrojů, jako například Blu-ray přehrávačů, herních konzolí a HD videokamer. Model s obrazovkou 52 palců je také vybaven motorizovaným držákem televize na zeď (Auto Wall-mount), který umožňuje natáčení televizoru dálkovým ovladačem až o 20 stupňů do stran a o 15 stupňů dolů.
Cena televizí nebyla do doby uzávěrky oznámena.

www.samsung.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku