Hlavní navigace

Motherboard Maximus III Extreme lze přetaktovat pomocí mobilu

9. 12. 2009

Sdílet

ASUS představil základní desku, která umožní uživatelům změnit nastavení systému bezdrátově, a to přes Bluetooth z mobilního telefonu.

Základní deska Maximus III Extreme, jež podporuje čtyřpásmovou technologii CrossFire, je nejnovějším modelem řady základních desek ROG Maximus III Series. Stejně jako její předchůdkyně nabízí celou řadu funkcí, které jsou určeny nadšencům do přetaktování a hráčům. Nejvýznamnější z těchto funkcí je ROG Connect, která byla poprvé představena u základních desek Maximus III Formula a Maximus III GENE. ROG Connect umožňuje uživatelům monitorovat a ladit nastavení hlavních parametrů systému prostřednictvím notebooku nebo netbooku, a to přes rozhraní USB.

Verze, kterou disponuje deska Maximus III Extreme, rozšiřuje funkce ROG Connect o aktualizaci a obnovení systému BIOS, prohlížení statistik a nastavení frekvence a napětí na hardwarové úrovni v reálném čase. Fanoušci  přetaktování ocení zejména aktualizaci systému BIOS pomocí notebooku, protože už se nebudou muset obávat zablokování své základní desky kvůli poškození systému BIOS.

K nejzajímavějším doplňkům ROG Connect patří funkce RC Bluetooth, která dovoluje uživatelům sledovat stav hardwaru jejich systémů a bezdrátově nastavovat parametry z mobilního PDA telefonu s technologií Bluetooth. RC Bluetooth zvládá také standardní funkce Bluetooth, jako je stereo přehrávání hudby, komunikace přes Skype, přístup na internet pomocí telefonu s technologií Bluetooth nebo synchronizace PDA či mobilního telefonu. K přepínání mezi standardním režimem a režimem pro přetaktování stačí stisknout tlačítko umístěné na zadním panelu se vstupy a výstupy.

Více informací naleznete na webových stránkách http://rog.asus.com/.

 

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?